HorizonTaalbureau het taalbureau voor correcte (web) teksten

Solliciteren en uw sollicitatiebrief

Solliciteren naar de baan van uw dromen? Uitstekend idee! Maar heeft u er wel eens aan gedacht dat veel bedrijven een eerste indruk bepalen aan de hand van uw sollicitatiebrief?

Goed solliciteren gaat daarom gepaard met een foutloze en goed geschreven brief. Ga verantwoord en zelfverzekerd solliciteren en laat HorizonTaalbureau uw sollicitatiebrief controleren.

 

Het begint met uw curriculum vitae

De basis van uw sollicitatie bestaat uit een curriculum vitae en een begeleidend schrijven, uw sollicitatiebrief. HorizonTaalbureau controleert voor uw sollicitatie beide documenten. Dit doen wij omdat wij vinden dat ook uw curriculum vitae foutloos moet zijn. Uit onderzoek is gebleken dat 22% van de recruiters een sollicitatie niet behandelt wanneer deze spel- of schrijffouten bevat (bron: Spits van maandag 4 juni 2012 / afbeelding aan de linkerkant).

 

Ga zelfverzekerd solliciteren

Wilt u direct naar voren komen uit de stapel sollicitanten wanneer u solliciteert naar uw droombaan? Begin dan met een 1-0 voorsprong en zorg dat uw sollicitatiebrief en cv gecorrigeerd de deur uit gaan! Maak gebruik van onze taaldiensten door eenvoudigweg contact met ons op te nemen. wij laten u weten wat de kosten voor u zijn en overleggen met u binnen welke termijn u de documenten nodig heeft. Een sollicitatiebrief met cv kan in overleg binnen korte tijd gecorrigeerd worden, zodat u niet het risico loopt dat uw brief te laat bij het bedrijf binnen komt.

U laat uw droombaan toch niet door uw handen glippen door fouten in uw sollicitatiebrief? Goed en zelfverzekerd solliciteren begint daarom bij HorizonTaalbureau.
HorizonTaalbureau is onderdeel van StudioDC.nl