HorizonTaalbureau het taalbureau voor correcte (web) teksten

Bekijk de referenties

Referentie JVC Cuijk

“De samenwerking met HorizonTaalbureau voor het maken van onze presentatiegids voor het seizoen 2009-2010 was erg prettig. We hebben er een positief gevoel aan overgehouden. Alle afspraken en deadlines zijn gehaald en prima nagekomen. HorizonTaalbureau heeft zich heel flexibel opgesteld. De gemaakte afspraken werden flexibel benaderd, wat het maken en verwerken van de artikelen ten goede kwam.
De offerte vooraf was erg duidelijk. Bovendien werd er door HorizonTaalbureau meegedacht over een win-winsituatie, wat er uiteindelijk toe leidde dat HorizonTaalbureau een advertentie heeft geplaatst in onze presentatiegids. De prijs/kwaliteitverhouding was prima. Maar misschien nog wel belangrijker, alle geïnterviewden hebben aangegeven dat hun antwoorden op een goede en professionele wijze zijn verwerkt in het uiteindelijke artikel. De teksten zijn duidelijk geformuleerd en het verschil tussen de hoofd- en bijzaken in de interviews is duidelijk naar voren gebracht.
Wij sluiten een volgende samenwerking zeker niet uit, alles is naar wens verlopen. HorizonTaalbureau zou alleen nog wat meer naamsbekendheid mogen krijgen, want dat is dik verdiend!”

Harold Daamen, namens voetbalvereniging JVC

 

Dag Kim,

Ik ben gisteren, de 19e april doctorandus in Christendom en Islam geworden. Het was 3 kwartier ontzettend spannend. Ik heb niet alle vragen die de commissie aan mij stelde kunnen beantwoorden. De commissie heeft mijn doctoraalscriptie beoordeeld met een 7,8!!!! Het is een goed onderzoek geweest. Als laatste kreeg ik nog een compliment dat ze in mijn thesis geen taalfouten ontdekt hebben.
Ik ben blij Kim!!! Bedankt!” Marcel

 

HorizonTaalbureau heeft onder meer gewerkt voor
HorizonTaalbureau is onderdeel van StudioDC.nl